• We have updated the site to the latest version. You will be required to log in to make sure your account is active. There are quite a few new functions so it will take a little time to get use to it. Please post if you see or have any issues.

Forum list

PSP Forum Help

PSP News/Site Help

Post News and Info on PolarisStarPower and ask for site help...
Threads
32
Messages
200
Threads
32
Messages
200

PSP Sled Forums

Threads
78
Messages
694
Threads
1K
Messages
12.4K
GPS
Threads
140
Messages
826

IQ Platform

Threads
78
Messages
310
Threads
78
Messages
310

Edge Platfrom

Threads
88
Messages
464
Threads
88
Messages
464

Aggressive/Gen2 Platforms

Threads
32
Messages
126
Threads
32
Messages
126

Wedge/Evolved

Threads
75
Messages
359
Threads
75
Messages
359

Vintage

Threads
80
Messages
308
Threads
80
Messages
308

Race Sleds 440/600

Threads
6
Messages
30
Threads
6
Messages
30

PSP Off Road

PSP UTV Section

Post about your Polaris RZR, General, rr any Polaris UTV you may have.
Threads
4
Messages
6
Threads
4
Messages
6

PSP General Area

PSP General

Threads
323
Messages
1.9K
Threads
323
Messages
1.9K
Private
Threads
126
Messages
313

PSP Rides/Other Events

Threads
12
Messages
45
Threads
12
Messages
45

PSP Snow Bike

All brands of Snow Bikes including conversions
Threads
6
Messages
8
Threads
6
Messages
8

Trail Conditions

Threads
5
Messages
10
Threads
5
Messages
10

Preferred Vendors

Thunderproductsclutching.com

Thunder Products for all your Polaris needs!! High Performance Carburation & Clutching for your Powersports Vehicles.
Threads
8
Messages
20
Threads
8
Messages
20


Members online

No members online now.

Forum statistics

Threads
2,164
Messages
20,722
Members
2,897
Latest member
neon john

Media statistics

Categories
1
Albums
13
Uploaded media
88
Embedded media
12
Comments
23
Disk usage
8.2 MB

Latest profile posts

WEB
I'm looking for help with my 2017 rmkpro 800,dash is goin out intermittently, there is a service port for the dash it is o ly getting 4.5 volts seems like it should b 12 colts or more all other wires r up around 14 volts
I have a 2019 850 Pro S. I put new plugs in it and I made the rookie mistake and didn’t get one of them snugged up. I made it 2 miles before it started bogging really bad, I noticed the plug was soaked in fuel. I put 2 more brand new plugs in just to be safe and it still isn’t running right. I can’t figure out what’s wrong and why it’s bogging. The sled won’t idle either. I’m not sure if it’s dumping fuel or starving
Hi there. I have a 2010 600 rush. Every time I hit 600 rpm I get the engine light coming on and a detonator code coming up. Changed fuel filter, spark plugs. Check compression. Just wondering if anyone else has had this happen to them?
Screenshot_20230702_102733_Gallery.jpg
A new addition to the garage
Back
Top Bottom