• We have updated the site to the latest version. You will be required to log in to make sure your account is active. There are quite a few new functions so it will take a little time to get use to it. Please post if you see or have any issues.

New profile posts

Looking for both rear shocks on a 2007 Polaris 600 Touring IQ Sled. Front torque arm shock is Polaris Part Number 7043207 but has been discontinued. Rear track shock with the accumulator shows a rebuilt kit part number of 1500703 but it has been discontinued as well. Any suggestions on aftermarket shocks and where to buy? Or anyone out there rebuild them? Thanks for your help!
2013 Polaris 800 RMK Pro, Starting air temp 15 deg and rose to 49. The last 25 miles the RMK began to lose power. At first it ran fine at 3/4 throttle or less, then 1/2 throttle, then 1/4. Engine temp was 130-140, no codes or errors. Replaced plugs, no change. If the sled sat for 15min, would run fine for 5 min then loss of power would start again. Other sleds were running fine. Any suggestions?
01 Polaris 500 XC SP would run for about 1 hour then it would back fire, loose power, stop. Let it sit, it would start back up & run fine again for awhile & then back fire. Replaced the thermostat sensor, tested the thermostat, & burped the cooling system. Now I did not have any spark. Replaced plugs, coil, CDI box, and stator and same issue. 40 VAC at exciter coil 1.6VAC at pickup coil 5.8VAC at stator. Any ideas?
Hey Folks, I have a 1999 500 Indy XC and I’m looking for a salvage yard or new replacement for the pipe and can. Seems I blew out the pipe and was told it’s likely the can is plugged. I don’t have a scope, so I may as well replace both but I don’t want to spend a boatload. Please help!
I have a 2004 edge touring 800. On my last ride I was getting some popping and it was hard to start cold. I changed the plugs today and it l starts fine but it looks like I'm getting a lot of raw gas out of the exhaust. I'm not sure what is causing that any help would be greatly appreciated. Thanks!!
just had a major rebuild of my sled 8000 miles. having issues with the sled shutting down at speed and going into detonation. the first time was after 5 miles. was told fuel mapping was off and i burned a hole in my piston. the next time it was a ring tolerance on one of the cylinders. not sure if it could be the ECU unit there was a reflash for the 800 Rush not sure about the 600.
Hello everyone, new to the site. I have an 06 Fusion 700 and my headlights (hi and low) and handwarmers aren't working. So far I've checked the harness, connectors, and replaced the voltage regulator still nothing. Any help would be appreciated.
hi there i have an 2005 xc 600 that tired to adjust the throttle free play on, but now my idle is all over the place, and i noticed the same cable is also controlling my oil pump timing, any advice before i bring it in to the dealership??....thx
Hi Amber, I hope someone has answered your question, there are different hight risers for your XCR to help customize the sled to fit you, if you post this in the AXYS forum more members might reply.
Hi there, I just got a 2020 XCR600 and my handle bars feel like they are too high for me. We have adjusted them to tilt a little more but I am female and only 5'5" and it just seems like an awkward angle. Is there anyone who knows of a modification that might lower them to be more ergonomic
?
I was looking for more information on your headlight blinking issue post in 2019...You stated that yours blinked only when handwarmers were on high? I have the exact problem- 2017 Polaris Pro X. I have changed all three of the capacitors near the airbox. How did you go about finding the issue with a short in your handwarmers? Was it under the grip? or an open cable somewhere in between?
New guy here! Just picked up my new 850 this past weekend. Looking forward to reading & sharing experiences with this new Matryx platform!!!


Top Bottom