1. We are no longer supporting TapaTalk as a mobile app for our sites. The TapaTalk App has many issues with speed on our server as well as security holes that leave us vulnerable to attacks and spammers.

2015 pro s 800 missing

Discussion in 'Rush/Switchback' started by whitefrost, Mar 20, 2020.

  1. whitefrost

    whitefrost New Member

    Messages:
    18
    Location:
    kennetcook
    Country:
    Canada
    Years Snowmobiling:
    30
    Snowmobile:
    2015 pro s 800
    so I started my sled up and let it warm up..i shut it off to put my suit on and when I started sled back up it made a small pop and it started idleing very low and half missing.. almost seemed like a fouled spark plug..took it for a drive and it would clear up some but the det light would come on when I gave it full throttle..it comes on every time I pin it and top rpm is slow to climb ….also it will backfire some too if I give it too much fuel...can anyone help me out..sled has 4500 miles on it
     
  2.  
  3. whitefrost

    whitefrost New Member

    Messages:
    18
    Location:
    kennetcook
    Country:
    Canada
    Years Snowmobiling:
    30
    Snowmobile:
    2015 pro s 800
    tore it apart today..clutch side piston pin broke and let the ring turn catching port..the other piston is extremely loose in cylinder but showed 130 lbs of compression
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.