1. We are no longer supporting TapaTalk as a mobile app for our sites. The TapaTalk App has many issues with speed on our server as well as security holes that leave us vulnerable to attacks and spammers.

Need some advice 2018 polaris indy lxt 144

Discussion in 'PSP General' started by Capt jj, Feb 22, 2021 at 3:03 PM.

  1. Capt jj

    Capt jj New Member

    Messages:
    1
    Location:
    Oregon ohio
    Country:
    USA
    Years Snowmobiling:
    20
    Snowmobile:
    2018 polaris indy lxt 144
    Bought the sled last season, a hair over a grand on miles, only got to ride twice...This year I pull her out fire it up & all is good first couple rides then notice no high beams..blown, replace bulbs & start now no message center & rear tail light until its driven for a bit then they come on but high beams are blown again....checked all connections & were good, not sure about the relays, but thinking vr is the culprit....any ideas? & if its the vr is there another option to replace or go with the same polaris original??
     
  2.  

  3. 850Switchback

    850Switchback Member

    Messages:
    34
    Location:
    CT
    Country:
    USA
    Years Snowmobiling:
    30
    Snowmobile:
    2020 Switchback XCR
    I would start with the relays before condemning anything else. Polaris used some cheap chinese ones in those years and they are known to get water in them and fail. There is a Panasonic one that people were changing out to that is much better, do a search on them.
     

Share This Page


  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.